Debat de Portes Obertes del Catalanisme sobre les reformes de després del procés català

Hi participen com a ponents els professors Astrid Barrio, Joan Botella i Vicent Soler

Imatge d'arxiu d'un acte de Portes Obertes del Catalanisme

La plataforma Portes Obertes del Catalanisme celebrarà aquest dimecres el debat “Després de l’esgotament del procés què?… Reformes”. Tindrà lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison a les 19 h i hi participaran com a ponents: Astrid Barrio, professora de Ciència Política de la UV; Joan Botella, catedràtic de Ciència Política de la UAB i expresident de Federalistes d’Esquerres, i Vicent Soler, exconseller d’Hisenda de la Generalitat valenciana i catedràtic i d’Economia aplicada de la UV.

En aquest acte, que té el suport de Club Cortum i Federalistes d’Esquerres, es donarà a conèixer un nou document dins de la col·lecció “Mirades des del Catalanisme: Fem possible el camí de les reformes”.

(Visited 72 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari