Aragonès espera “justícia” i “reparació” a Europa pel cas Pegasus

El president català compareixerà com a víctima del suposat espionatge davant la missió de l'Eurocambra a Madrid

El president de la Generalitat, Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha manifestat l’expectativa d’aconseguir en instàncies comunitàries “la justícia i la reparació” pel cas Pegasus, de suposat “espionatge massiu” a independentistes”, que no ha rebut per part d’Espanya.

En declaracions des de Santiago de Xile, Aragonès ha lamentat que representants de l’Estat central evitin comparèixer davant els eurodiputats, després que transcendís que ni el president Pedro Sánchez ni cap dels seus ministres prevegi reunir-se amb els integrants d’aquesta missió de l’Eurocambra.

Aragonès, que declararà davant els nou eurodiputats dimarts a Madrid com a perjudicat per l’ús del programa Pegasus, ha qüestionat de l’executiu central “què tenen a amagar, si tot ho han fet bé”.

(Visited 22 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari