L’exconseller Giró es querella contra Villarejo, Fernández Díaz i Cospedal per l’operació Catalunya

Àudios revelats per 'El Món' situen la gènesi de la trama parapolicial contra l'independentisme en un dinar celebrat el 2012

Jaume Giró

Jaume Giró, l’exconseller d’Economia de la Generalitat, presenta aquest dilluns una querella per l’operació Catalunya contra l’excomissari José Manuel Villarejo, els exministres Jorge Fernández Díaz i Maria Dolores de Cospedal, i Francisco Martínez, ex-mà dreta de Fernández Díaz.

Giró, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha defensat la decisió com a necessària perquè no s’oblidi el que ha definit com una represàlia “perquè no es perdona el gir” de Convergència cap al sobiranisme.

En el seu cas en particular, corresponent a la seva etapa com a director general adjunt de La Caixa, diu que la trama parapolicial ordida al Ministeri de l’Interior durant l’etapa de Fernández Díaz no el posa en el punt de mira pel seu càrrec a l’entitat, sinó per les seves relacions privades.

La querella de Giró arriba als tribunals coincidint amb la revelació, per part d’El Món, d’un àudio que ubica la gènesi de l’operació Catalunya en un dinar compartit, el 27 de setembre del 2012, per Villarejo, l’exdirector de la Policia Nacional Agustín Linares i el director adjunt del mateix cos d’aleshores, Eugenio Pino.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari