Tiroteig amb ferits a Barcelona

Els fets han passat al Pou de la Figuera, al districte de Ciutat Vella de la capital catalana

Un agent dels Mossos d'Esquadra

Una persona ha resultat ferida de bala en un tiroteig durant una baralla al centre de Barcelona. Ha passat aquest divendres a la tarda al Pou de la Figuera, al districte de Ciutat Vella, segons ha avançat El País i han confirmat els Mossos d’Esquadra.

A banda del ferit de bala, una altra persona ha tingut lesions en el mateix incident, però no per arma de foc. Al primer ferit se l’ha portat a un centre hospitalari, però segons la policia catalana, la seva vida no corre perill.

El segon ferit, també segons la informació dels Mossos, ha estat donat d’alta després de ser atès al mateix lloc dels fets. La policia té oberta una investigació i busca l’autor del tret.

(Visited 98 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari