Es reforça la hipòtesi bullying amb les mofes i insults que rebien les bessones de Sallent

Familiars apunten que a l'institut feien mofa del seu accent argentí i que una d'elles rebia insults per demanar que s'hi dirigissin amb nom de noi

Minut de silenci a Sallent

El Departament d’Educació rectifica i diu ara que no es pot descartar cap hipòtesi en el cas de les bessones de Sallent. Per tant, tampoc que haguessin patit assetjament escolar a l’institut. Tot i que en un primer moment el centre ho va descartar, perquè els psicòlegs no ho havien detectat, Educació diu ara que ho estan investigant.

Això després de la informació que s’ha sabut els últims dies. Per exemple, alguns familiars apuntaven que alguns companys d’institut feien mofa del seu accent argentí (van venir de l’Argentina fa poc més d’un any) i que una d’elles rebia insults des que havia demanat que s’hi dirigissin amb nom de noi.

Aquest dijous, el departament va activar la Unitat de Suport a l’Alumnat en situació de violència (USAV).

La directora general de l’alumnat, Anna Chillida, ha apuntat que en intents de suïcidi sovint hi ha més d’una causa. I de causes sembla que n’hi podia haver un bon grapat, amb les informacions que han transcendit i els testimonis que publiquen mitjans com La Vanguardia i l’Ara.

(Visited 180 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Es reforça la hipòtesi bullying amb les mofes i insults que rebien les bessones de Sallent”

 1. Como profesor durante 26 años.
  Ensenyament, siempre ha negado lo evidente.
  Y aunque en este caso, ha rectificado.
  Los responsables de ensenyament, incluyendo a inspectores/as, han sido y siguen siendo unos MISERABLES, no se salva ninguno/a.
  Tienen miedo de perder el puesto y sus grandes privilegios
  NO COMMENT

  Respon

Feu un comentari