Com rep l’independentisme més extrem la nova presentadora del ‘Zona Franca’?

Danae Boronat

Des que TV3 va anunciar que Danae Boronat és la nova presentadora de Zona Franca, en substitució de Joel Díaz, les xarxes socials no han deixat de treure fum. El sector més extrem de l’independentisme no sembla feliç amb la notícia i la periodista està sent linxada per haver acceptat la feina. Així, la qualifiquen de traïdora en amunt. S’inicia així una campanya de boicot contra la segona etapa del polèmic programa.

Paradoxalment, ha estat Díaz qui ha sortit en defensa de Boronat, que va ser una de les darreres convidades al programa. A Twitter, Díaz ha qualificat de “boníssima notícia” la tria. També ha felicitat Boronat i ha augurat: “Ho faràs molt bé i t’ho passaràs teta”. Fins i tot ha afegit: “Els que insulteu als comentaris sou una colla de miserables”.

El comentari de Díaz, que ha estat difós pel compte de Twitter del mateix programa, indicant “puto Joel” i un signe d’estima, ha reunit un m’agrada de la mateixa presentadora, que tret d’això i de fer-se ressò de la piulada de TV3, es manté en silenci.

La designació de Boronat tanca un mes en què TV3 ha rebut unes quantes negatives de professionals de la casa que no han volgut agafar el relleu de Díaz, que va plegar perquè la direcció de la cadena pública catalana va fer fora a un dels seus col·laboradors, Manel Vidal, després d’haver fet un gag en què relacionava l’esvàstica nazi amb el PSC.

(Visited 358 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari