Quant va cobrar Laura Rosel per entrevistar Pere Aragonès i Salvador Illa a TV3?

1.300 euros per cada entrevista. El 13 d’octubre, Laura Rosel va entrevistar a TV3 el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’1 de desembre va fer el mateix amb el cap de l’oposició al Parlament, Salvador Illa. L’emissió de les entrevistes es va fer de forma simultània a TV3, el canal 324 i Catalunya Ràdio. La de Pere Aragonès es va fer al Palau de la Generalitat i la de Salvador Illa al Parlament. Totes dues es van emetre en directe a les 22:05 hores.

Quan Vicent Sanchis dirigia TV3 era ell qui s’encarregava de les entrevistes als màxims dirigents de la política catalana i no les cobrava a part del seu sou. Rosel, sí. L’any passat, la directora i presentadora d’El matí de Catalunya Ràdio també va cobrar 6.000 euros extres per la direcció i presentació del programa especial que va dedicar TV3 a Pau Riba arran de la seva mort. Rosel afegeix 4.200 euros als seus ingressos procedents de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per les seves intervencions com “especialista en temes d’actualitat” al programa Tot es mou, de TV3.

La CCMA va encarregar Rosel, el 14 de juliol, “la direcció, conducció, supervisió de continguts, coordinació i presentació d’El matí de Catalunya Ràdio” durant dos anys per un total de 359.920 euros.

(Visited 380 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari