Arrenca el judici contra Borràs per prevaricació i falsedat documental

Unes 400 persones han acompanyat la líder de Junts al TSJC per donar-li el seu suport

    La presidenta de Junts, Laura Borràs, arriba al TSJC

    Foto: @JuntsXCat

    Aquest divendres ha començat el judici contra la presidenta suspesa del Parlament i líder de Junts, Laura Borràs, pel presumpte fraccionament de contractes durant la seva etapa al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Borràs ha arribat acompanyada del seu entorn més proper, amb els diputats de Junts Francesc de Dalmases i Aurora Madaula i amb l’expresident de la Generalitat Quim Torra.

    A més de la cúpula de Junts -han assistit el secretari general del partit, Jordi Turull, el líder del grup parlamentari, Albert Batet, i gran part dels diputats juntaires del Parlament- unes 400 persones s’han concentrat per acompanyar la presidenta del partit i mostrar-li el seu suport, ja que s’enfronta a una pena de sis anys de presó i 21 d’inhabilitació pels suposats delictes de prevaricació i falsedat documental, a més d’una multa de 144.000 euros. La manifestació s’ha desenvolupat al passeig de Lluís Companys de Barcelona, i ha estat marcada, sobretot, per les absències.

    Una de les més destacades ha estat la del candidat de Junts a l’alcaldia de la capital catalana, Xavier Trias, qui no ha assistit per motius d’agenda tot i haver expressat el seu suport a la presidenta del partit. Tampoc han assistit ni ERC ni la CUP, que insisteixen que la causa contra Borràs no és un cas de repressió política vinculat a l’independentisme, ni cap membre del Govern català.

    (Visited 76 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari