Xavier Trias no assistirà a la manifestació de suport a Borràs al TSJC

Segons 'Nació', l'absència de l'alcaldable de Junts es produirà per motius d'agenda

    El candidat de Junts a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias

    Foto: @xaviertrias

    El candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, no assistirà a la concentració de suport a la presidenta del partit, Laura Borràs, convocada aquest divendres amb motiu de l’inici del judici sobre la causa de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Segons ha avançat Nació, l’alcaldable de Junts no hi serà present per motius d’agenda.

    “Trias té moltes reunions de feina agendades des de les vuit del matí de fa dies”, han assegurat les fonts consultades pel mitjà citat. El candidat del partit postconvergent ja hauria comunicat la seva absència a la líder de la formació, encara que el portaveu de Junts, Josep Rius, en la roda de premsa d’aquest dijous, no ha confirmat ni negat la participació de Trias en la manifestació.

    Junts ha mobilitzat sis autobusos perquè les persones que ho desitgin puguin assistir a la concentració convocada davant del TSJC per acompanyar a Borràs, i el portaveu de la formació ha assegurat que hi haurà un gran “gruix” de representants del partit presents. ERC i la CUP ja han anunciat que no assistiran a la manifestació, però sí que ho farà l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

    (Visited 69 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari