El Govern tampoc farà costat a Borràs en l’inici del seu judici

Només Junts acompanyarà la presidenta del partit aquest divendres

  La portaveu del Govern, Patrícia Plaja

  El Govern de la Generalitat, de la mateixa manera que ERC i la CUP, no enviarà cap representant a la concentració d’aquest divendres en suport a la líder de Junts i presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, que s’enfrontarà al seu primer dia de judici per presumpte fraccionament de contractes. Ho ha anunciat la portaveu de l’executiu català, Patrícia Plaja, que s’ha limitat a assenyalar que “el Govern no considera que hagi de ser-hi i no hi serà”.

  Plaja ha evitat entrar en valoracions i s’ha limitat a defensar la presumpció d’innocència, a més de confiar que Borràs tingui un “judici just amb totes les garanties”. Junts, doncs, serà la única formació que doni suport a la presidenta suspesa del Parlament, i ja ha començat a organitzar-se a través de les xarxes socials perquè el nucli dur de la líder del partit i els seus seguidors es desplacin fins a Barcelona divendres al matí.

  ERC ha sigut el primer partit en anunciar que no participarà en la convocatòria de suport a Borràs perquè considera, com va explicar la portaveu de la formació, Marta Vilalta, que la causa no té “res a veure amb la repressió” i que “és un cas de mala praxi i mala gestió de recursos públics”. La CUP ha confirmat aquest dimarts que tampoc assistirà a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ja que, com ha indicat la cupaire Eulàlia Reguant, el cas “està vinculat a unes suposades males pràctiques”, no a l’exercici del dret a l’autodeterminació.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides