La denunciant de Dani Alves s’oposa que surti de la presó

El futbolista és a Brians 2 des del 20 de gener per presumptament agredir sexualment la jove

El futbolista Dani Alves al Mundial de Qatar

L’advocada de la denunciant del futbolista Dani Alves s’ha oposat aquest dijous 9 de febrer al recurs amb què la defensa intenta treure’l de presó provisional, on està des del 20 de gener per presumptament agredir sexualment la jove a la discoteca Sutton de Barcelona a finals del 2022.

Fonts jurídiques han explicat a Europa Press que l’acusació particular ha presentat les seves al·legacions aquest dia 9 al matí i que ha demanat que el jugador continuï a la presó provisional mentre se n’instrueix la causa.

Alves compleix la presó provisional sense fiança per aquesta causa a la presó de Brians 2, i el 30 de gener la seva defensa va demanar deixar-ho en llibertat provisional amb mesures per garantir que no s’escapi abans del judici, com portar una polsera telemàtica.

La Fiscalia, per la seva part, s’ha oposat al recurs i ha demanat que el futbolista segueixi a la presó provisional perquè veu “indicis racionals de criminalitat” i risc de fuga.

Un cop rebut el posicionament de l’acusació pública i la particular, l’Audiència de Barcelona respondrà durant els propers dies al recurs de la defensa d’Alves.

(Visited 76 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari