Indemnitzen amb 160.000 euros a un policia ferit a les protestes a Barcelona després de la sentència del ‘procés’

El TSJG ha condemnat a la Policia Nacional a indemnitzar-li amb 89.858'88 euros per les seqüeles de les seves lesions i amb 75.399'83 euros per la pèrdua de qualitat de vida

Policia Nacional

La Policia Nacional haurà d’indemnitzar amb 165.258 euros a un agent que va patir un traumatisme cranioencefàlic per un cop rebut en els disturbis a Barcelona després de la sentència del ‘procés’, pel qual va haver de jubilar-se als 41 anys. Així ho ha acordat el Tribunal Superior de Justícia de Galícia (TSJG) en una sentència que dona la raó al policia que va ser greument ferit el 18 d’octubre del 2019 i va ingressar en l’UCI, on va romandre diversos dies.

L’agent de la VII Unitat d’Intervenció Policial amb base en Vigo (Pontevedra) va ser destinat aquell dia a Barcelona en el marc de ‘l’Operació Ícar’ per reforçar el dispositiu policial pels disturbis a la capital catalana després de la condemna a la cúpula del ‘procés’. Va patir lesions mentre estava treballant davant la comissaria de Via Laietana.

El TSJG ha condemnat a la Direcció General de la Policia a indemnitzar-li amb 89.858’88 euros per les seqüeles de les seves lesions i amb 75.399’83 euros pel perjudici patrimonial per la pèrdua de qualitat de vida.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides