Maragall critica a Trias a Barcelona: “Alguns creen projectes per recuperar partits”

L'exalcalde de Barcelona i candidat de Junts en la capital catalana ha demanat fer un partit “fort” i “que no faci ximpleries”

L'alcaldable d'ERC a Barcelona, Ernest Maragall (Esquerra Republicana de Catalunya)
L'alcaldable d'ERC a Barcelona, Ernest Maragall (Esquerra Republicana de Catalunya).

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha criticat a les candidatures que “creguin projectes per recuperar partits”, fent referència implícita a l’alcaldable de Junts, Xavier Trias.

Hi ha qui es presenta per culpa de. Nosaltres ens presentem gràcies a molta gent, començant pels barcelonins, i a ERC. Alguns creen projectes per recuperar partits. Nosaltres volem tornar a guanyar per la ciutat i la seva gent”, ha expressat en el 29è congrés d’ERC ahir, dissabte 28 de gener, a Lleida.

Maragall ha assegurat es presenta per convicció i no “per obligació”. “Farem de Barcelona la capital que Catalunya necessita”, ha defensat Maragall.

Trias demana fer un partit “que no faci ximpleries”

L’exalcalde de Barcelona i candidat de Junts en la capital catalana, Xavier Trias, ha anomenat a la unitat del partit i ha carregat contra l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a la qual ha descrit com a indefinida, contrària a la policia i fracassada en la seva estratègia contra la pobresa.

“Hi ha hagut situacions tristes i lamentables quan no s’han fet les coses ben fetes”, ha afirmat. “Farem un partit que sigui fort i consistent i que no faci ximpleries”, ha sentenciat.

Trias ha acusat a Colau de no tenir un model de ciutat: “Vol liderar una ciutat que no vol ser carn ni peix, està en contra dels poderosos, no vol creixement econòmic, no es mulla amb la catalanitat, no es mulla en res”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides