Ernest Maragall denuncia una “operació” per enaltir a Xavier Trias com es va fer amb Manuel Valls

L'alcaldable d'ERC a Barcelona ha afirmat que veu “en condicions de guanyar” les eleccions municipals de la capital catalana

Ernest Maragall a RNE
Ernest Maragall a RNE.

El retorn de Xavier Trias a l’escenari polític de Barcelona, aquesta vegada com a alcaldable de Junts, ha provocat una revolució als sondejos. L’enquesta de ‘La Vanguardia’ indica que Trias guanyaria les eleccions municipals amb claredat i que l’ERC d’Ernest Maragall perdria la meitat dels regidors i baixaria fins al quart lloc.

El candidat dels republicans a Barcelona ha assegurat que es veu “en condicions de guanyar” i ha denunciat que hi ha una “operació” per impulsar al líder de Junts com la que fa quatre anys es va dur a terme amb Manuel Valls quan es va presentar com a alcaldable amb Ciutadans.

És una operació dirigida i perfectament descriptible. La vam veure fa quatre anys i la tornem a veure ara amb altres protagonistes en la mateixa direcció: l’afany de controlar i dirigir què passa a la ciutat i dir qui està en condicions de governar-la”, ha assenyalat Maragall, que no ha esmentat noms propis. En el 2019, el vot de Valls va impedir que el candidat d’Esquerra, després de guanyar les eleccions, es convertís en alcalde de Barcelona i va impulsar a Ada Colau i a Jaume Collboni com a dirigents del consistori.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides