Detingut un productor per una agressió sexual a l’actriu Jedet a la festa dels Premis Feroç a Saragossa

Javier Pérez Santana, de 55 anys, ha passat a disposició judicial per suposadament haver realitzat tocaments a la intèrpret

L'actriu Jedet (RTVE)
L'actriu Jedet (RTVE).

S’han presentat dues denúncies per dues agressions sexuals que suposadament van ocórrer al final de la festa posterior als Premis Feroç, celebrats a l’Espai Ebre del Parc de l’Aigua. S’ha detingut a Javier Pérez Santana, un productor de 55 anys, que ha passat a disposició judicial per suposadament haver realitzat tocaments a l’actriu Jedet.

Un segon suposat autor, un director de cinema, ha estat identificat, però no detingut, per haver estat denunciat per un home. El denunciant ha explicat a la Policia que va patir un assetjament constant durant tota la nit.

Santana i l’altre denunciat es coneixen i pertanyen a l’equip d’una de les pel·lícules guardonades de la nit, Mi vacío y yo’, que va rebre el Premi Arrebato de No-Ficció. María Guerra, presidenta de l’entitat organitzadora dels Premis Feroç, l’Associació d’Informadors Cinematogràfics d’Espanya (AICE), ha afirmat que les dues persones denunciades estaran “vetades per tota la vida” als esdeveniments que organitzi l’AICE.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides