Els Comuns no trenquen res

Diuen que la cessió d'ERC al PSC pel Quart Cinturó "no fa canviar res" del seu acord de pressupostos

Pere Aragonès amb Jéssica Albiach

Els Comuns diuen que el vot favorable d’ERC a la B-40 a la moció del PSC “no fa canviar res” del seu acord: “Som on érem”. Fonts del grup de Jéssica Albiach han explicat que estan “tranquils” perquè la votació d’aquest dijous no els “vincula per a res” i tenen la garantia que no hi haurà cap partida pressupostària per aquesta infraestructura.

Els Comuns acusen els socialistes d’utilitzar una “estratègia de dilació”, de posar la B-40 com una “excusa” i afirmen que la moció que ha tirat endavant amb els vots d’ERC tampoc resol res.

De fet, durant el debat, el diputat del PSC Jordi Terrades ha agraït “el gest” dels republicans, però ha avisat que “encara hi ha un paquet important” de qüestions sense acord.

Després d’aquesta votació, els Comuns creuen que correspondrà a ERC justificar “el canvi de model” sobre infraestructures, tot i que per a ells la moció és “paper mullat”. Alhora, critiquen els socialistes per situar al centre del debat projectes com la B-40 i no prioritzin altres qüestions en plena vaga de metges i docents.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari