USTEC denuncia la “poca voluntat negociadora” d’Educació

El sindicat de mestres reconeix que el departament vol acostar posicions però amb "caire impositiu"

El sindicat majoritari en el sector de l’educació a Catalunya USTEC-STEs denuncia que el Departament d’Educació no té una clara voluntat de negociar amb els mestres i que, tot i intentar acostar posicions, intenta imposar els seus plantejaments sobre el calendari escolar i davant les reivindicacions laborals dels treballadors del sector.

La portaveu del sindicat USTECSTEs, Iolanda Segura, denuncia la “poca voluntat negociadora” del Departament d’Educació que dirigeix Josep GonzàlezCambray. La portaveu sindical, tot i que reconeix un acostament de posicions amb Educació, lamenta el “caire impositiu” del departament.

Iolanda Segura explica que els mestres renuncien a demanar la derogació del calendari escolar, amb el qual mostren discrepàncies, però volen negociar les condicions de l’aplicació d’aquest calendari. Segura, en declaracions al Cafè d’idees de RTVE, diu que Educació ha volgut aplicar “sí o sí” el seu “programa transformador”, malgrat tenir “tota la comunitat educativa en contra”. Segura veu la coincidència de les vagues de sanitat i educació com una defensa dels serveis públics.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.