USTEC denuncia la “poca voluntat negociadora” d’Educació

El sindicat de mestres reconeix que el departament vol acostar posicions però amb "caire impositiu"

El sindicat majoritari en el sector de l’educació a Catalunya USTEC-STEs denuncia que el Departament d’Educació no té una clara voluntat de negociar amb els mestres i que, tot i intentar acostar posicions, intenta imposar els seus plantejaments sobre el calendari escolar i davant les reivindicacions laborals dels treballadors del sector.

La portaveu del sindicat USTECSTEs, Iolanda Segura, denuncia la “poca voluntat negociadora” del Departament d’Educació que dirigeix Josep GonzàlezCambray. La portaveu sindical, tot i que reconeix un acostament de posicions amb Educació, lamenta el “caire impositiu” del departament.

Iolanda Segura explica que els mestres renuncien a demanar la derogació del calendari escolar, amb el qual mostren discrepàncies, però volen negociar les condicions de l’aplicació d’aquest calendari. Segura, en declaracions al Cafè d’idees de RTVE, diu que Educació ha volgut aplicar “sí o sí” el seu “programa transformador”, malgrat tenir “tota la comunitat educativa en contra”. Segura veu la coincidència de les vagues de sanitat i educació com una defensa dels serveis públics.

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari