Dalmases torna al Parlament

El diputat de Junts Francesc de Dalmases va retornar al Parlament la setmana passada, després de pagar la multa per l’incident amb una periodista de TV3 i de recuperar-se d’una baixa mèdica. Companys com la presidenta suspesa de la cambra, Laura Borràs, van celebrar el seu retorn a l’activitat, però fonts del grup parlamentari asseguren que llegir de nou als titulars relacionar Junts amb l’assetjament a periodistes ha incomodat a alguns diputats i, sobretot, algunes diputades. Amb tot, ningú s’ha atrevit a dir-li res a Dalmases, ja que entenen que, encara que no els agradi, havia de tornar tard o d’hora.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.