Detenen a Balaguer un home per l’assassinat de la parella

Van trobar la dona morta al seu domicili i l'autòpsia ha permès saber que es tractaria d'un homicidi

Vehicle dels Mossos
Vehicle dels Mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per la seva presumpta relació amb la mort de la seva parella a Balaguer, en el que seria un nou crim masclista, el primer aquest any a Catalunya. La dona tenia 38 anys i el cadàver el van localitzar a casa seva aquest dimecres.

La parella és qui va avisar els serveis d’emergència i va assegurar que en despertar-se havia trobat la dona morta al llit amb signes evidents de violència, però va negar cap relació amb els fets i va assegurar que la dona li havia expressat en alguna ocasió la intenció de treure’s la vida.

Tot i això, l’autòpsia que s’ha practicat al cadàver ha pogut demostrar que la causa de la mort no era compatible amb un suïcidi. El cas està sota secret de les actuacions, però la justícia ha confirmat que no hi havia constància d’antecedents de violència entre la víctima i la seva parella.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari