El PP tem que Puigdemont torni amb catifa vermella a Espanya

Els populars carreguen contra el president Sánchez per facilitar-ho amb la reforma del Codi Penal

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

La decisió del jutge Pablo Llarena d’exonerar l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, del delicte de sedició ha encès els ànims del PP. Segons els populars, no acusar-lo del delicte de desordres públics agreujats, que seria el tipus penal que substitueix, en principi, la sedició al nou Codi Penal, vol dir posar una “catifa vermella” a l’exlíder de Junts per Catalunya perquè torni a l’estat espanyol.

El coordinador general del PP i director de campanya dels populars, Elías Bendodo, ha carregat aquest dijous contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, assegurant amb ironia que el cap de l’executiu “compleix la seva promesa” d’entregar Puigdemont a la justícia espanyola, però “ho fa amb una catifa vermella”.

Així, Bendodo opina que la reforma del Codi Penal que el PSOE va pactar amb ERC i Unidas Podemos és un “autèntic disbarat”, ja que “ara permet que Marta Rovira torni a l’Estat”.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari