Junts condiciona el suport als comptes amb l’acció exterior

Els exsocis reprenen les negociacions després d'una aturada de 20 dies, però sense avançar massa

Aragonès conversa amb Batet al Parlament

Els exsocis del govern català, ERC i Junts, han reprès aquest dimarts les negociacions pels pressupostos després d’una aturada de gairebé 20 dies. Una pausa que els uns han atribuït als altres. Sigui com vulgui, les negociacions no sembla que hagin avançat massa.

En la trobada, Junts ha exigit a la consellera Natàlia Mas que no accepti de cap de les maneres la petició del PSC de congelar l’obertura de delegacions a l’exterior.

Segons Junts, l’executiu els ha assegurat que “no acceptarà la proposta del PSC”, i que es mantindrà “la política d’obertura de les delegacions que ja estava prevista”.

La petició de Junts topa amb les demandes socialistes, que en el seu document d’exigències pels comptes, demanen aturar l’obertura de delegacions exteriors. I el PSC, ja ha avisat que no pensa renunciar a cap de les seves demandes.

Aquest matí mateix, en roda de premsa des del Parlament, la portaveu Mònica Sales ha instat l’executiu a escollir entre ells o el PSC per aprovar els comptes, i que així deixin de “marejar la perdiu”.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Junts condiciona el suport als comptes amb l’acció exterior”

Feu un comentari