Quin presentador i quina televisió asseguren que Salvador Illa “troba a faltar la polla de Pedro Sánchez”?

Joel Díaz i TV3. Al programa Zona Franca del passat 5 de gener, Joel Díaz va simular un consultori radiofònic que atenia trucades dels oients. Va passar trucades de suposats personatges coneguts, entre ells, el primer secretari del PSC, Salvador Illa. L’imitador d’Illa va presentar-se dient que comparat amb ell, José Montilla sembla Jim Carrey, i va comentar que el PSC i el PSOE són partits diferents. El presentador se’n va burlar: “Sí, sí, diferentíssims. Com Bartomeu i Sandro Rosell”. Després, l’imitador del primer secretari del PSC va explicar les condicions amb què s’hauria de celebrar un referèndum sobre la independència de Catalunya perquè guanyi el SÍ: que superi el 55% dels vots, que guanyi a L’Hospitalet i a la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca i que votin SÍ Jordi Évole, Sergio Busquets i El Yoyas. Finalment, va demanar si podia saludar. Díaz li va concedir. “Saludo a la polla de Pedro Sánchez”, va dir l’imitador. “La trobes a faltar, suposo, oi?”, va reblar el presentador.

A Zona Franca el menyspreu i els insults als socialistes són marca de la casa. El seu presentador se sol queixar que el programa El Col·lapse, que dirigeix i presenta Ricard Ustrell els dissabtes a TV3 agrada als socialistes. “Hi ha més socialistes que a la banyera d’Intxaurrondo”, va dir un dia a la seva secció setmanal al programa el col·laborador Manel Vidal. Cada dos per tres, Díaz es refereix al PSOE com el partit dels GAL.

El director de TV3, Sifrid Gras, insisteix a defensar els exabruptes de Díaz adduint que no vol fer una televisió blanca. En el programa Zona Franca d’aquest dia 5, el presentador va criticar Andreu Buenafuente dient que en algunes cavalcades hi ha Baltasars més blancs que els monòlegs d’aquest humorista. L’humor de Joel Díaz al seu programa inclou comentaris com el que va fer al seu monòleg d’aquell dia. “La meva carta als Reis és un vibrador. M’agrada posar-me’l pel cul”.

Són coses dels límits de l’humor de TV3.

(Visited 695 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari