Es reparteixen 80 milions d’euros del primer premi del Nen a l’Escala

L'Anxova Milionària, l’administració de loteria número 1 de la població, ha venut 400 dels 500 dècims amb el número 89603

El primer premi del Nen a L'Anxova Milionària, l’administració de loteria número 1 de L'Escala
El primer premi del Nen a L'Anxova Milionària, l’administració de loteria número 1 de L'Escala.

L’Escala ha aconseguit tot el primer premi de la loteria del dia de Reis. El 89603, amb 200.000 euros per dècim, s’ha venut a L’Anxova Milionària, l’administració de loteria número 1 de la població.

Ha venut 400 dels 500 dècims. L’administració ha repartit 80 milions d’euros amb les 40 sèries. Fèlix Pons, responsable de L’Anxova Milionària, ha expressat la seva felicitat amb un comunicat: “No tenim paraules i estem desbordats per tot el que ens està passant. Hem vingut a treballar com un dia qualsevol, pendents del sorteig, i en el moment que ha sortit el primer premi ja no hem pogut donar l’abast amb tot, ni respondre al telèfon”.

D’aquests, nou dècims (18 milions d’euros) s’han repartit al barri del Culubret de Figueres, ja que el número s’ha venut a la botiga d’alimentació Alexis, situada al carrer Ramon Reig. El comerç ha assegurat que tots els números que van comprar no s’han acabat venent i que van retornar força dècims. Encara no saben quants diners han repartit.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari