Juli Fernàndez: “Rodalies no funcionarà de meravella perquè ho gestioni la Generalitat”

El conseller de Territori espera que la pròrroga del pressupost de la Generalitat sigui per un període curt de temps

El conseller Juli Fernàndez

El conseller de Territori, Juli Fernández, afirma que un traspàs de la gestió de Rodalies a la Generalitat de Catalunya no donaria solució als problemes que arrossega aquest servei de ferrocarrils.

Fernàndez diu que “la màgia no existeix, Rodalies no funcionarà de meravella perquè ho gestioni la Generalitat”, afegit que “però, si som capaços de construir un escenari on tinguem la gestió del servei, les inversions i la capacitat d’executar-les, aquest horitzó és millor del que tenim avui”.

Juli Fernàndez, en una entrevista a El País, afirma que a Rodalies “el problema no és només la gestió, també cal tenir els recursos d’inversió per a millorar la infraestructura. I, si no tenim la capacitat d’execució dels recursos, Rodalies continuarà funcionant malament”.

El titular de Territori ha afirmat que “m’encantaria que Rodalies funcionés bé”, i que les comparacions són odioses, però signaria que els usuaris de Rodalies sofrissin les mateixes incidències que els de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Per altra banda, el conseller Fernàndez també ha declarat que “sempre és millor tenir el pressupost aprovat l’1 de gener, però esperem que la pròrroga sigui per un període curt de temps i tractarem de fer la millor gestió possible”.

Per a Fernàndez, “no es tracta tant de si afecta la nostra gestió com de si afecta la vida de la gent”. En aquest sentit, el conseller afirma que “em costa entendre que, si no és per qüestions particulars, tant el PSC com aquells que van fer la major part d’aquests pressupostos no els aprovin”.

(Visited 98 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari