El PSC recorda a Aragonès que no hi ha una majoria per reformar la Constitució

La portaveu Alícia Romero suggereix a ERC "que no enganyi més" sobre el referèndum i reclama a Aragonès la taula de partits

La portaveu parlamentària del PSC, Alícia Romero

El PSC ha reaccionat a la disposició mostrada pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, a fer possible un referèndum d’independència mitjançant la reforma de la Constitució recordant-li que no existeix la majoria necessària.

Per boca de la seva portaveu parlamentària, Alícia Romero, els socialistes han reiterat que “no hi haurà referèndum” i han suggerit a ERC “que digui la veritat, no enganyi més ni generi més frustració”. Romero també ha apostat per “passar pàgina” del 2017, any de la votació de l’1-O, i ha reclamat a Aragonès que convoqui una taula de partits.

Pel que fa a l’aprovació dels pressupostos, després que ERC s’assegurés els vots dels comuns, necessaris però insuficients per tirar-los endavant, el PSC ha reiterat la seva proposta sobre l’ampliació de l’aeroport de Barcelona-El Prat, el macroprojecte d’oci de Hard Rock i la B-40, però ha dit que la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, els ha traslladat aquest dijous que no volen barrejar aquests punts amb els comptes del 2023.

Romero, que ha dit que no barrejaran carpetes, també ha anunciat que no estan disposats a un eventual canvi de cromos amb els pressupostos de l’Ajuntament de Barcelona.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari