Colau diu que li “va saber greu respondre amb contundència” a l’alumna de la UPF

L’estudiant ha assegurat que volia conèixer l'opinió de Colau sobre la selecció de la roba com a eina de comunicació no verbal en la política

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, respon les preguntes d'estudiants de Periodisme de la UPF

Després de la polèmica resposta de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a una alumna de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) que li va preguntar per la seva manera de vestir, la mandatària ha afirmat a una entrevista en Catalunya Ràdio que li “va saber greu contestar amb contundència a qui menys ho mereixia”. Ha argumentat que va respondre així perquè li ha molestat que li hagin preguntat per això en altres ocasions.

Són tants anys que m’han dit que si vist bé o malament, que si hauria de canviar de roba, que si em compro roba o no, que com em pentino, que si engreixo… Això no passava amb els alcaldes anteriors”, ha explicat Colau. “Represento a tota una ciutat, i que hi hagi un cert pes estètic entra dins dels temes legítims. Però una cosa és que es plantegi des de la sororitat i des de l’anàlisi col·lectiva i una altra és tenir senyors que utilitzin això perquè et sentis insegura i intrusa”, ha indicat.

L’edil dels comuns ha assegurat que entén que s’examini el seu abillament pel fet d’ocupar un càrrec públic rellevant. Ha respost així a l’alumna, qui va aclarir que la seva pregunta no tenia una mala intenció i que només volia conèixer l’opinió de Colau sobre la selecció de la roba com a eina de comunicació no verbal en la política.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.