Colau fa plorar una estudiant de periodisme: “Em vesteixo com em dona la gana”

La jove li ha preguntat si el canvi d'estil reflecteix "un madurament polític", i l'alcaldessa ha respost enutjada

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, respon les preguntes d'estudiants de Periodisme de la UPF

Foto: @UPFBarcelona

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha protagonitzat una situació molt tensa amb una alumna de periodisme de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) mentre participava en una entrevista amb diversos estudiants. La jove li ha preguntat respectuosament si el seu canvi de vestimenta reflectia també un canvi en les seves idees polítiques, però Colau s’ha posat a la defensiva i ha fet plorar la futura periodista amb la seva resposta.

“Les primeres imatges de l’Ada en el recorregut polític eren amb samarretes més reivindicatives. Ara, la roba més formal, reflecteix una maduració d’idees o un madurament polític?“, ha preguntat l’alumna de tercer de periodisme a l’alcaldessa. Colau ha respost amb un cert enuig i l’ha etzibat: Entenc la intenció de la pregunta, però a mi em sap greu que una dona em pregunti sobre la meva forma de vestir i no ho respondré, sincerament. Categoritzar com em vesteixo crec que està fora de lloc. Em vesteixo com em dona la gana, bàsicament“.

La reacció de l’alcaldessa de Barcelona ha causat el plor de la jove i, en acabar l’acte, Colau s’ha apropat a l’estudiant de periodisme per disculpar-se pel moment de tensió que ha causat amb la seva resposta. “Em sap greu haver-te contestat tan impulsivament”, ha dit la batlle a l’alumna.

(Visited 327 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari