Giró descarta, per ara, ser el candidat de Junts a la Generalitat

L'exconseller d'Economia assegura que els pressupostos no són els mateixos que va deixar preparats

    L'exconseller d'Economia, Jaume Giró

    Foto: El Matí de Catalunya Ràdio

    L’exconseller d’Economia Jaume Giró (Junts) ha negat haver-se postulat com a candidat del seu partit per a les pròximes eleccions autonòmiques i, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha assenyalat que “ara no és el moment” de plantejar-s’ho. “Quan arribi, dependrà de com estigui el partit, de com em vegi jo i de la meva família. Dependrà de moltes coses, no dependrà només de mi. Avui dia ni m’ho plantejo“, ha assegurat l’exconseller, que no creu que hi hagi eleccions a curt termini.

    Giró també s’ha referit als pressupostos del govern de Pere Aragonès, però no ha aclarit si finalment Junts hi donarà suport. De fet, ha afirmat que els comptes no són els mateixos que va deixar preparats i que ara “les coses són molt diferents”. “Ha canviat l’estructura del govern, hi ha hagut un canvi de competències i de partides, i també hi ha hagut canvi de prioritats”, ha manifestat.

    L’exconseller ha considerat que els pressupostos s’acabaran aprovant encara que sigui sense el suport de Junts, i ha reconegut que el fet d’haver sortit del Govern li ha causat “la sensació d’haver deixat una feina a mitges”. Giró era partidari de continuar a l’executiu català perquè les raons per quedar-se “eren més importants pel partit” que les raons “per estar enfadats amb ERC”. Ara, però, han “passat pàgina” i “es tracta de fer oposició”.

    (Visited 99 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari