Illa demana a Aragonès que digui amb qui pactarà els pressupostos: PSC o Junts?

El primer secretari dels socialistes catalans ha instat ERC a descartar a la formació postconvergent com a sòcia i optar per acordar els comptes amb el seu partit i els comuns

El primer secretario del PSC, Salvador Isla, al consejo nacional extraordinario del partido en Badalona
El primer secretario del PSC, Salvador Isla, al consejo nacional extraordinario del partido en Badalona.

“Senyor Aragonès, no recompti tantes vegades. Té 33 diputats, els mateixos que el PSC”, ha expressat el primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, que ha reclamat al president de la Generalitat al fet que digui qui són els seus socis per pactar els nous Pressupostos i, d’aquesta manera, accelerar la seva aprovació al Parlament.

“No ens ha de fer por arribar a acords […]. Confusió ERC no, ordre PSC sí”, ha indicat Illa en el consell nacional extraordinari del partit a Badalona ahir, dissabte 19 de novembre. El líder dels socialistes catalans ha reclamat als republicans que descartin a Junts per acordar els comptes amb el PSC i els comuns.

Illa ha tornat a oferir-se a ERC per pactar uns nous comptes públics i ha criticat als republicans per la “passivitat” i la “falta de serietat” en la negociació. “Doneu-nos papers. No ens val amb tres diapositives. Som gent seriosa. No fem les coses així. L’1 de gener no tindrem pressupostos i això té un responsable: Pere Aragonès. I això és política del passat”, ha sentenciat.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari