ERC assenyala la manca d’ètica de Laura Borràs

La decisió de la defensa de la líder de Junts, Laura Borràs, de contractar com a pèrit l’ultradretà condemnat per l’assassinat d’una jove el 1980, Emilio Hellín, ha suscitat les crítiques d’ERC. El portaveu dels republicans al Congrés, Gabriel Rufián, ha fet cinc cèntims dels antecedents d’Hellín i ha demanat “que se sàpiga” que actualment “participa en la defensa” de Borràs.

Per la seva banda, el portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha assenyalat la manca d’ètica de la líder de Junts i ha criticat l’argument de l’advocat Gonzalo Boye, que defensa que l’ultradretà és un dels millors pèrits: “Si la ‘suposada qualitat’ fa deixar de banda l’ètica, potser que s’ho facin mirar, perquè això és molt indicatiu de la qualitat humana de l’equip”.

Gonzalo Boye, l’advocat de la líder de Junts, Laura Borràs, ha tractat de desvincular la presidenta suspesa del Parlament de la contractació com a pèrit en la seva causa per corrupció de l’ultradretà condemnat per assassinat Emilio Hellín, i ha assegurat que es tracta d’una “decisió tècnica”. Boye ha defensat que Hellín, assassí de l’estudiant comunista Yolanda González, l’any 1980, és un dels millors pèrits.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides