Els veïns de Sants esclaten contra la construcció del tanatori

Mig centenar de persones s'han sumat a la protesta de la plataforma Stop Tanatori

  Manifestació dels veïns de Sants contra el tanatori

  Foto: @StopTanatori

  Una cinquantena de veïns del barri de Sants han tallat el carrer Comtes de Bell-lloc aquest dijous al vespre per mostrar el seu rebuig total a la construcció d’un tanatori a l’antiga fàbrica dels germans Climent, reconeguda com a bé cultural d’interès local. La protesta ha estat convocada per la plataforma Stop Tanatori, que ha impugnat tant la llicència d’obres com el pla urbanístic, aprovat per l’Ajuntament de Barcelona, que ha possibilitat a la funerària San Ricardo tirar endavant el projecte.

  Els veïns asseguren que l’emplaçament no és l’adequat per a un tanatori i recorden que dins de les instal·lacions de la fàbrica, en la nau adjacent, s’hi troben els Castellers de Sants. A més, l’entorn del tanatori és una zona verda que es convertirà en un espai lúdic on hi haurà jocs infantils, pistes esportives i taules de ping-pong, i és el lloc on se celebren àpats veïnals, concerts durant les festes del barri, etc. Activitats que Stop Tanatori assegura que són incompatibles amb el dol dels visitants d’aquesta mena d’equipaments.

  La plataforma veïnal també ha denunciat que la construcció del tanatori incompleix la llei municipal d’urbanisme i que la seva necessitat no està justificada. A més, destaca l’important augment de trànsit que suposarà i assenyala que tant els usuaris del tanatori com el cotxe fúnebre ocuparan part de l’espai públic.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  NOTES ESPECIALS

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.