Unes 100 persones es manifesten a favor de Morad als Blocs de La Florida (L’Hospitalet de Llobregat)

El raper s'hauria encarat als agents municipals, segons la policia, però el cantant ha negat l'acusació

Manifestació a favor de Morad en els Blocs de La Florida a l'Hospitalet de Llobregat (Districte 7)
Manifestació a favor de Morad en els Blocs de La Florida a l'Hospitalet de Llobregat (Districte 7).

Un centenar de persones s’ha manifestat en contra de la decisió de la jutgessa que ha prohibit al raper Morad l’entrada als Blocs de la Florida, zona de L’Hospitalet de Llobregat. La concentració s’ha produït ahir, dilluns 31 d’octubre, al matí, com ha informat el diari local Districte 7.

La restricció és una mesura cautelar que ha pres la jutgessa durant el procés penal contra l’artista per haver comès suposadament un delicte d’inducció a desordres públics.

“Volem al Morad!”. Aquest ha estat el crit dels manifestants que han fet costat al raper i han demanat que s’aixequi la mesura cautelar que li impedeix acostar-se al perímetre dels Blocs de la Florida, àrea situada al barri dels Plans de L’Hospitalet.

Soroll a la plaça

Els Mossos d’Esquadra han afirmat que Morad podria haver comès un delicte d’inducció a desordres públics el 20 d’octubre a la plaça dels Blocs de La Florida, lloc en el qual l’artista ha gravat diversos dels seus videoclips. La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet va rebre trucades de veïns en les quals alertaven que el cantant i 15 o 20 persones més estaven fent soroll amb un altaveu mentre gravaven un videoclip a la plaça.

Després d’apagar la música i haver-se dispersat el grup, Morad s’hauria encarat als agents municipals, segons la versió de la policia. “Faré que cremi La Florida i a aquests [assenyalant un grup de joves que li acompanyaven] els pagaré mil euros perquè apedreguin cada cotxe de policia que s’acosti als blocs”, hauria afirmat el cantant segons les autoritats. Morad ha negat que hagi dit aquestes paraules.

“Van ser llançades dues pedres contra els agents i es van cremar contenidors en el barri”, ha indicat l’acte judicial. El foc va acabar afectant alguns vehicles estacionats a la via pública.

(Visited 343 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari