Un periodista de TV3 li diu “xupapolles” a Josep Lluís Alay en una piulada que acaba esborrant

Esteve Soler, presentador de notícies al ‘324’, va insultar així al cap de l’Oficina de Carles Puigdemont per una piulada en què es queixava d’una placa bilingüe a Puigcerdà

Tuit d'Esteve Soler tractant de 'xupapolles' el cap de l'Oficina de Carles Puigdemont, Josep Alay

Esteve Soler, presentador de notícies al canal 324 es va sumar el passat dia 18 al grup de periodistes de TV3 i Catalunya Ràdio que incompleixen el Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Normalment, les opinions polítiques d’aquests periodistes no són sancionades pels responsables de governar la CCMA. En aquest cas, però, Esteve Soler va acabar esborrant la piulada en què qualificava de “xupapolles” el cap de l’Oficina de l’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay.

El periodista va escriure aquest insult en una piulada vinculada al fil d’una altra que havia fet Alay, el dia abans, en la qual es queixava que el text una placa de l’ajuntament de Puigcerdà fos bilingüe i que la primera llengua utilitzada fos el castellà. “És un autèntic xupapolles!!! Màxim exponent del xupapollisme!!!”, va escriure Soler. Rai López, un dels defensors fixes de Puigdemont a Twitter, va afegir al fil aquesta piulada: “Hola @tv3cat, aquest “senyor” està representant a la televisió pública del nostre país?”. I Soler li va contestar: “No com a periodista d’un canal públic, com a català, m’ha donat la gana d’esborrar-lo. Em va donar la gana d’escriure’l i ara d’esborrar-lo. Espero haver-te solucionat els dubtes”.

Algú li deuria demanar que fes un acte de contrició més profund i, l’endemà, Soler plegava veles: “La veritat és que escriure el tuit va ser un error greu. I, per això, demano disculpes sinceres a tothom a qui hagi molestat”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.