Lloret de Mar presentarà una denúncia contra un raper per una cançó “injuriosa”

L’ajuntament del municipi de La Selva considera que la lletra espatlla la imatge de la destinació turística perquè vincula la ciutat al vandalisme, a la delinqüència i a la corrupció

Samuel SLZR al videoclip 'Lloret de Mar' (YouTube)
Samuel SLZR al videoclip 'Lloret de Mar' (YouTube).

L’Ajuntament de Lloret de Mar denunciarà al raper Samuel SLZR per una cançó que ha titllat d’injuriosa. El consistori governat per Junts obrirà un expedient sancionador per una lletra que considera “ofensiva” contra el municipi de la comarca de La Selva.

Es basa en la llei 12/2002 de Turisme de Catalunya, on hi ha sancions d’entre 3.000 i 60.000 euros per les activitats que causen “danys” als recursos turístics i un “menyscapte substancial” dels valors del destí. L’ajuntament considera que la lletra és “ofensiva” i que espatlla la imatge de la destinació turística perquè vincula Lloret al vandalisme, a la delinqüència i a la corrupció.

Samuel SLZR va publicar la cançó, titulada ‘Lloret de Mar’, el 7 d’octubre amb aquesta tornada: “Siguin benvinguts a Lloret de Mar, el lloc perfecte per robar. L’alcalde roba, la poli roba… Digues-me per què tu no robaràs”.

La lletra assegura que “l’alcalde és qui roba més” i que és el poble “on més es roba, on més es menteix i on més corrupció hi ha”. Ahir, divendres 14 d’octubre a la tarda, el videoclip havia obtingut 30.000 visualitzacions.

(Visited 148 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Lloret de Mar presentarà una denúncia contra un raper per una cançó “injuriosa””

 1. en 1972 veraneaba en Lloret de Mar, en una tienda de campaña cutre alquilada, en el camping Santa Elena de Fanals, porque no llegabamos a más.
  Buen recuerdo de Lloret de Mar, porque eramos jovenes más que hoy, y las extranjeras se pirraban por nosotros, no siendo guapos.
  Discos: Istambul, Santront, Maxims, Topotitos, y Red sun de Fanals.
  ¿que bebiamos; agua de los lavabos o alguna bebida que nos invitaban las guapas extranjeras, porque no llegabamos a más.
  Y después de 15 dias, al llegar a casa tres dias seguidos durmiendo.
  Y multas de 25 pesetas por follar por la noche en la playa con extranjeras.
  Hoy su historia es: exalcalde ladrón y concejales de Conveniencia i Unio, enrrollados con la mafia rusa.
  Degradación total
  Total apoyo al rapero

  Respon

Feu un comentari