Quants diners cobra Màrius Serra pel seu ‘Enigmàrius’ de Catalunya Ràdio?

13.200 euros. Això és el que consta en el contracte signat, l’1 de setembre passat, entre ell i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). El contracte té una durada d’11 mesos i es fa amb el concepte de “confecció d’escaletes, textos o guions Espai Enigmàrius. El matí de Catalunya Ràdio 22/23”. La secció de Màrius Serra s’emet diàriament al matinal que dirigeix i presenta Laura Rosel i consisteix en un enigma verbal basat en un doble sentit que cal desxifrar i respondre amb una sola paraula. Entre els encertants es sorteja un premi cada dia.

Serra cobra aquest curs la mateixa quantitat que la temporada passada i l’anterior, tot i que, el 5 de juny, la CCMA li va pagar 490 euros més per “intervencions com a especialista en accents sobre llengua catalana” també a El matí de Catalunya Ràdio.  En canvi, l’Enigmàrius s’ha devaluat en relació a la temporada 2019-2020, quan va ingressar 15.600 euros gràcies als enigmes que plantejava a Catalunya Ràdio, i a la 2018-2019, quan li van pagar 16.250 euros.

Màrius Serra també planteja enigmes al programa The Weekly Mag de la Xarxa Audiovisual Local (XAL), que dirigeix i presenta Marcela Topor, esposa de l’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont. El que cobra per les seves col·laboracions en aquest programa és un altre enigma.

(Visited 534 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari