El PSC rebutja prorrogar els pressupostos i manté la mà estesa a Aragonès

Els socialistes demanen als republicans que "recapacitin" i els aixequin el veto

    La portaveu del PSC, Elia Tortolero

    Els socialistes no es donen per vençuts i, malgrat les reiterades negatives d’ERC, han tornat a instar el president de la Generalitat, Pere Aragonès, a tenir-los en compte de cara a la negociació dels pressupostos del 2023. Aquest dilluns, en una roda de premsa, la portaveu del PSC, Elia Tortolero, ha afirmat que seria una “irresponsabilitat” prorrogar els comptes, i ha reiterat el compromís dels socialistes de “treballar perquè Catalunya tingui uns pressupostos amb el màxim de consens”.

    Tortolero ha demanat als republicans que “recapacitin” i que aixequin el veto al PSC, i ha recordat que els pressupostos compten amb 3.000 milions d’euros addicionals que no es poden “deixar perdre” en el moment actual. “Vivim en una situació molt complicada i Catalunya no es pot deixar perdre aquests 3.000 milions d’euros per fer més polítiques socials, per educació, per sanitat… Per tant, el PSC seguirem estenent la mà perquè Catalunya tingui uns pressupostos amb alçada de mires i amb el màxim de suport possible”, ha insistit Tortolero.

    Respecte a la situació actual de l’executiu català, la portaveu socialista ha demanat a Aragonès “que ens expliqui com, què i amb qui ho pensa fer” i, en aquest sentit, ha recordat que només compta amb el ple suport de 33 diputats. “Portem un Govern dèbil des de fa 500 dies”, ha assegurat Tortolero, que ha conclòs que “no és moment de càlculs electorals”.

    (Visited 75 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari