Asens assegura que el nou executiu d’Aragonès té “els dies comptats”

El dirigent morat ho supedita al fet que ERC pacti amb el PSC i els comuns

Jaume Asens
Jaume Asens

El portaveu d’Unides Podem al Congrés dels Diputats, Jaume Asens, ha afirmat que el nou executiu de Pere Aragonès té “els dies comptats”, en declaracions a Ràdio Nacional, si no arriba a acords amb el PSC i els comuns. En aquest context, el portaveu d’en Comú Podem, Joan Mena, considera que “un govern sense majoria és paper mullat”, afegint que “no serveix per a res”.

Joan Mena demana a Aragonès que faci una ronda de contactes per concretar amb quines majories compta per poder garantir la governabilitat de la Generalitat. Per a Mena, el fet que la composició del nou executiu català no compti amb altres formacions, com podrien ser els comuns és un error. Mena afirma que la qüestió “no va de noms propis, va de polítiques”, afegint que “veiem que Aragonès s’ha equivocat. És la seva responsabilitat”.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari