Toni Comín: “Soc partidari de sortir del govern”

L'eurodiputat de Junts diu que "la independència es fa mitjançant el desbordament democràtic"

Toni Comín
Toni Comín

L’europarlamentari de Junts i vicepresident del Consell de la República, Toni Comín, és partidari que la seva formació política abandoni el govern de coalició amb ERC a la Generalitat de Catalunya. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, Comín ha declarat: “Soc partidari de sortir del govern”, afegint que “la unitat té sentit si està al servei de la teva estratègica política”. Per a Comín “l’estratègia de Junts i d’ERC són diferents”, i considera que “després d’un any i mig de govern la de Junts ha estat arraconada”.

Toni Comín ha defensat que “la independència es fa mitjançant el desbordament democràtic, i això no es fa només des del govern… mobilització, carrer, com la fórmula de l’1 d’octubre”. L’eurodiputat de Junts ha declarat que a l’independentisme li cal “unitat al servei del desbordament democràtic, no de la rendició”. Comín ha reblat que “el govern de coalició ha anul·lat l’estratègia de Junts”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.