Toni Comín: “Soc partidari de sortir del govern”

L'eurodiputat de Junts diu que "la independència es fa mitjançant el desbordament democràtic"

Toni Comín
Toni Comín

L’europarlamentari de Junts i vicepresident del Consell de la República, Toni Comín, és partidari que la seva formació política abandoni el govern de coalició amb ERC a la Generalitat de Catalunya. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, Comín ha declarat: “Soc partidari de sortir del govern”, afegint que “la unitat té sentit si està al servei de la teva estratègica política”. Per a Comín “l’estratègia de Junts i d’ERC són diferents”, i considera que “després d’un any i mig de govern la de Junts ha estat arraconada”.

Toni Comín ha defensat que “la independència es fa mitjançant el desbordament democràtic, i això no es fa només des del govern… mobilització, carrer, com la fórmula de l’1 d’octubre”. L’eurodiputat de Junts ha declarat que a l’independentisme li cal “unitat al servei del desbordament democràtic, no de la rendició”. Comín ha reblat que “el govern de coalició ha anul·lat l’estratègia de Junts”.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari