Batet a Aragonès: “Som a temps d’arreglar-ho”

Junts trasllada al president de la Generalitat una concreció dels “terminis i garanties” sobre el compliment de l’acord de govern

Albert Batet i altres diputats de Junts

El president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, ha escenificat al Parlament de Catalunya la maniobra de Junts sobre la crisi del govern de coalició que comparteix amb ERC, quan ha afirmat que “Som a temps d’arreglar-ho”, adreçant-se al president Pere Aragonès.

El secretari general de Junts, Jordi Turull, havia anunciat que, després del debat de política general, presentaran una proposta al president català amb “terminis i garanties” sobre el compliment de l’acord de govern. Junts s’ha marcat un marge per negociar amb Aragonès fins diumenge, abans de consultar a les seves bases si deixa el govern. “D’aquí a diumenge al vespre no tenim altra feina que veure si és possible aquest acord”, ha afirmat Turull.

Les discrepàncies sobre el compliment de l’acord de govern, i les acusacions de deslleialtat, han desembocat aquesta setmana en la destitució del vicepresident Jordi Puigneró, a qui Aragonès va retreure que no l’avisés que Junts no descartava presentar una qüestió de confiança, possibilitat que Batet va apuntar durant el debat de política general.

A l’inici de la seva intervenció parlamentària d’aquest divendres, Batet ha manifestat suport a l’exvicepresident Puigneró i ha afirmat que tenen, per encàrrec del 52% dels catalans, l’obligació d’avançar cap a la independència. “Per nosaltres no quedarà”, ha afegit sobre la mà que ha estès a Aragonès per reconduir la situació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

NOTES ESPECIALS

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.