Arxivada la derivada sobre Cornellà del cas del Consell Esportiu de l’Hospitalet

La jutgessa instructora no troba indicis de la comissió dels delictes investigats

Ajuntament de Cornellà

Foto: Toni Fontenla (Wikimedia Commons)

El Jutjat d’Instrucció número 4 de Cornellà de Llobregat ha ordenat el sobreseïment provisional de la peça separada del cas del Consell Esportiu de l’Hospitalet de Llobregat corresponent a Cornellà.

En aquesta derivada s’havien investigat fins ara a diversos càrrecs públics per la presumpta comissió de delictes de prevaricació, malversació de fons públics i frau a l’administració que la jutgessa instructora, finalment, no ha considerat justificada.

L’arxivament, que afecta a quatre treballadors municipals, s’ha decidit dos mesos després que la instructora exonerés nous dels investigats, entre els quals un regidor i treballadors del Consell Esportiu del Baix Llobregat, i que també s’ordenés el sobreseïment de la causa central pel que fa a Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona.

La jutgessa de Cornellà, a diferència de la UDEF, no ha apreciat l’existència d’indicis delictius relacionats amb el suposat cobrament d’una comissió del 10% per part del Consell Esportiu del Baix Llobregat, de la qual no s’han trobat evidències en forma de transferència, ni tampoc ha apreciat irregularitats en les indicacions per a la contractació d’àrbitres per a competicions escolars.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides