Colau defensa que Barcelona “a trets generals, està neta”

L’alcaldessa reconeix “problemes de neteja” i destaca “una reducció significativa” dels furts

Ada Colau

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha afirmat en una entrevista a Betevé que Barcelona “està funcionant” i que “a trets generals, està neta”, però ha reconegut “problemes de neteja” a la capital catalana, entre els quals s’ha referit a ajustos propis d’un canvi de contracte i, concretament, a la recepció de contenidors defectuosos.

Pel que fa als barris que reben més turistes, Colau ha admès que “es veu brutícia” al districte de Ciutat Vella, “però s’hi actua”. D’altra banda, ha negat que la ciutat tingui un problema de rates.

L’alcaldessa de Barcelona ha defensat que la capital catalana “és una de les ciutats més segures del món” i, en aquest sentit, ha destacat que s’han reduit els delictes i, en concret, que aquest mes de juliol els furts s’han reduït un 30 % respecte al 2019, una reducció que considera “significativa”, considerant l’afluència turística i l’existència de “bandes de lladres professionals fent ruta”.

Colau ha assegurat que la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra estan “més coordinats que mai” i practiquen “més detencions que mai”, i preveu que els lladres professionals “ja no els sortirà tan a compte” actuar a Barcelona per l’efecte dels canvis legislatius contra la reincidència delictiva.

Sobre la comparació amb Madrid, Colau ha dit que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i a l’alcalde madrileny, José Luis Martínez Almeida, magnifiquen aspectes negatius de Barcelona per desprestigiar-la.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari