Mor Arnaldo Farré, pederasta dels Maristes de Sants, sense passar per la justícia

Vivia a Castelló des del 2016 i feia servir un nom fals per ocultar la seva identitat real

http://www.elpunt.cat

Ha mort Arnaldo Farré Bujardón, el qual va ser professor de primari del centre educatiu dels Maristes de Sants-Les Corts de Barcelona, i que havia reconegut haver abusat sexualment d’alumnes del centre durant anys. El pederasta va morir el passat 12 d’agost a la localitat de Sant Jordi ubicada a la província de Castelló, on vivia des del 2016 amb una identitat falsa que li va permetre que ningú sabés el seu passat.

El cas el va destapar El Periódico el passat mes de febrer quan va localitzar cinc víctimes de Farré i fins i tot va publicar una confessió gravada amb càmera oculta que va fer uns dels alumnes que havia patit els abusos sexuals del pederasta. De fet, Farré havia negat les acusacions fins que es va publicar la confessió que havia fet un dels exalumnes el qual havia estat violat durant sis anys a la dècada dels anys 80 del segle passat.

Arnaldo Faré, que ha mort als 74 anys, no va ser jutjat perquè els seus delictes havien prescrit en el moment que es van fer públics. Va marxar de Catalunya, es va instal·lar en un poble de Castelló i va portar una doble vida amb els veïns de la urbanització on es va instal·lar que no van saber la seva identitat fins al mateix dia de la seva mort.

Les víctimes de Farré el van qualificar del pederasta “més bèstia” del col·legi dels Maristes de Sants. De fet, les acusacions contra ell van ser tan dures que fins a fer-se pública la seva confessió, des de la direcció del col·legi i fins i tot membres del govern català van dubtar de la seva veracitat.

(Visited 295 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari