Comissaries dels Mossos pateixen inundacions per les tempestes

El portaveu de Sap-Fepol, Toni Castejón, ha publicat al seu compte de Twitter tres vídeos on es veu com l’aigua de les tempestes es filtra a les instal·lacions de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat.

El sindicat Sap-Fepol ha emès un comunicat on assegura que l’edifici no té “prou pendent”, fet que provoca que l’aigua s’estanqui fins que es filtra a les dependències policials. “Es tapa un forat i surt per un altre, de manera que l’aigua cau en cascada sobre els treballadors, documentació sensible o no, ordinadors i punts de llum i electricitat”, afirma el sindicat.

També s’han vist afectades per les abundants pluges la comissaria de Sant Boi de Llobregat i el complex Egara, la caserna general de la policia catalana ubicada a Sabadell.

(Visited 95 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Feu un comentari