Vint persones ofegades aquest estiu a les costes de Catalunya

Mor el menor que estava en estat crític després d'ofegar-se ahir a la platja dels Capellans de Salou

Triple ofegament a la platja dels Capellans de Salou

Amb la mort del menor que estava en estat crític després d’ofegar-se ahir a la platja dels Capellans de Salou, ja són 20 les persones que han mort ofegades a les platges catalanes aquest estiu. Cinc més es van ofegar abans de la campanya de platges, quan encara no hi havia socorristes.

El noi de quinze anys que es va ofegar ahir a la platja dels Capellans ha mort aquesta matinada, segons ha informat l’Ajuntament de Salou. El menor estava ingressat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

El pare del noi, de quaranta-sis anys, i un altre home de 60 van morir a la mateixa platja. Els socorristes van poder treure les tres persones de l’aigua, però tot i els intents de reanimació, tant per part dels socorristes com del Sistema d’Emergències Mèdiques, no van poder fer res per salvar les seves vides.

L’any passat van perdre la vida a les platges 21 persones, una xifra semblant a la d’anys anteriors. La majoria tenien més de seixanta anys i, en molts casos, la platja estava vigilada i onejava la bandera verda.

Altres accidents tenen lloc a causa d’un empitjorament de les condicions meteorològiques. Ha estat el cas de l’ofegament múltiple a la platja de Salou. En el moment de l’incident els socorristes feien el canvi de bandera groga a bandera vermella. Els experts assenyalen que casos com aquests no són habituals.

(Visited 114 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari