355.000 vehicles sortiran de l’àrea de Barcelona aquest pont, segons Trànsit

L'organisme preveu que en l'operació tornada es mobilitzaran 210.000 automòbils

Vehicles circulant per una autopista de Catalunya

Foto: Sala de Premsa del Govern de la Generalitat

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha posat en marxa un dispositiu especial amb motiu de l’operació sortida que comença aquest divendres pel pont de l’Assumpció. L’organisme preveu el desplaçament per carretera de 355.000 vehicles des de l’àrea metropolitana de Barcelona, i ha demanat extremar les precaucions en tots els desplaçaments.

Segons les previsions del STC, durant l’operació sortida es preveu que el tram horari amb més trànsit serà aquest divendres entre les 13 i 21 hores, i el dissabte entre les 10 i les 15 hores. Pel que fa a la tornada, de les 12 a les 24 hores del dilluns, Trànsit preveu el desplaçament de 210.000 vehicles. En aquest cas, les hores amb major volum de circulació seran entre les 17 i les 22 hores.

En relació amb el dispositiu de Mossos d’Esquadra, des de les 15 hores d’aquest divendres fins a les 23:59 del dilluns 15, s’establiran un total de 919 controls tant en les vies de màxima mobilitat, com en vies secundàries. En aquest dispositiu de mobilitat, participaran un total de 1.040 efectius de trànsit.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari