Rahola, sobre les crítiques de l’independentisme pel vídeo a la piscina: “Se me’n fot”

La tertuliana assevera que a casa seva fa el que li "dona la gana amb qui li dona la gana"

  La periodista i tertuliana de TV3, Pilar Rahola, a la seva piscina de Cadaqués

  Foto: Instagram (@pilar_rahola)

  La periodista i tertuliana de TV3, Pilar Rahola, ha respost aquest dilluns a la polèmica desencadenada arran del vídeo que va gravar i publicar a Instagram on apareixen, a la piscina de casa seva, a Cadaqués (Alt Empordà), diversos “amics” de la periodista com l’expresident d’Òmnium Cultural Jordi Cuixart, la directora de cinema i presidenta de l’Ateneu Barcelonès Isona Passola, i el poeta Vicenç Altaió. En una entrevista a Catalunya Ràdio, preguntada per les crítiques que ha rebut per part de l’independentisme, Rahola ha afirmat: “Arriba un punt que se me’n fot“.

  La tertuliana ha explicat que, tot i poder “entendre” algunes de les reaccions, hi ha d’altres que li semblen “malaltisses” i “animalades”, i ha assenyalat que d’aquestes darreres prefereix no fer cas: “O et protegeixes i passes, o…”, ha afegit. No obstant això, Rahola ha manifestat que “faig el que em dona la gana i amb qui em dona la gana” a casa seva, i ha instat aquells qui l’han criticat a “digerir” el vídeo.

  “Convertir això en una causa nacional, i una decepció nacional… Hi ha gent que està enfadada per moltes coses i ho bolca aquí, doncs que ho digereixin“, ha etzibat la periodista, que ha assegurat que el vídeo “és molt més innocent” del que sembla. “Ensenyar moments alegres, divertits, on es vegi que no estem amargats, ens sembla bé”, ha afirmat Rahola, que ha conclòs que “hi ha moltes campanyes a les xarxes” a les quals no fa “cap cas”.

  En el polèmic vídeo, Rahola diu als seus “amics” presents, que són a la piscina: “Va, ara anem a fer allò: In-inde-independència!”. Els banyistes s’hi afegeixen rient i la periodista acaba dient “estem bojos!”.

   

  Ver esta publicación en Instagram

   

  Una publicación compartida por Pilar Rahola. (@pilar_rahola)

  (Visited 699 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari