Perquè s’ha enfadat molt Juliana Canet amb Pilar Rahola?

Pel vídeo que va publicar aquest dissabte Pilar Rahola a Instagram d’uns amics banyant-se a la piscina de casa seva a Cadaqués. Al vídeo es veuen set persones a la piscina, entre les quals hi Jordi Cuixart, ex-president d’Òmnium Cultural, Isona Passola, ex-presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català i presidenta de l’Ateneu Barcelonès, i l’escriptor Vicenç Altaió. El que ha molestat a Juliana Canet, a qui Catalunya Ràdio i TV3 han promocionat com un referent dels adolescents i joves catalans, és que Pilar Rahola digui: “Va, ara anem a fer allò: In-inde-independència!”. Els banyistes s’hi afegeixen rient i Rahola acaba dient “estem bojos!”.

Canet ha penjat el vídeo al seu canal de Twitter acompanyat de tres comentaris:  “Ja se’n riuen de nosaltres obertament a la puta cara. Quin fàstic”, “quan diu ‘va, ara anem a fer allò in inde independència hihihahaha’ u a u quina poca vergonya, fills de puta” i “tot això gravat a Cadaqués, on sóc ara mateix… potser ens trobarem?”.

No és només Juliana Canet que s’ha enfadat per la difusió d’aquest vídeo a Instagram. Tant al post d’Instagram de Rahola com al fil de Twitter de Canet hi han aparegut nombroses crítiques i insults. Canet ha comentat un parell de missatges . A un tuitaire, que diu “a mi el que em sembla increïble és com us els vau creure. No m’ho explico”, li respon “jo a ells no me’ls vaig creure mai, però abans com a mínim no se’n reien de nosaltres a la cara”. I a un altre que li retreu que s’ho pren massa a pit i li demana que els deixi banyar en pau, li diu “que es banyin on vulguin, però que no em tractin com si fos una subnormal tullida”.

No és té constància que Canet i Rahola s’hagin trobat a Cadaqués després d’aquest incident a les xarxes socials.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides