Enèsima picabaralla entre Esquerra i Junts, ara pel documental de Vergés

Junts el titlla de "vergonyós" i remata: "mentre uns estàvem intentant gestionar la pandèmia, altres feien publireportatges"

Alba Vergés

Els socis del govern català, ERC i Junts, empalmen picabaralles. L’última ve a tomb del documental que Netflix ha estrenat sobre la gestió de la pandèmia de la covid, amb l’exconsellera de Salut, Alba Vergés, com a gran protagonista. Una producció enregistrada durant els mesos més forts de la pandèmia.

Membres de Junts titllen aquest reportatge de “vergonyós” i, segons publica El Periódico, acusen ERC i l’exconsellera Vergés, presidenta en funcions del Parlament després de la suspensió de Laura Borràs, de realitzar aquest publireportatge quan havien d’estar gestionant la pandèmia.

En concret, el que ha empipat més a Junts és la part del reportatge en què es revela una reunió d’ERC on un dels participants explica que han de tenir un “discurs triomfalista” perquè han contingut la pandèmia a Catalunya, i ho remata dient que “s’han de penjar medalletes”.

Per acabar-ho d’adobar, el llargmetratge també mostra el malestar del departament de Salut quan el president inhabilitat Quim Torra va voler fitxar com a assessor el mediàtic epidemiòleg Oriol Mitjà sense avisar prèviament l’aleshores consellera Vergés. En aquest sentit, alguns membres del departament de Salut van titllar Junts de ser unes “dives”.

El documental, anomenat Broken Health, produït per Icon International i dirigit per Eva Niñerola i Nick Bolger, s’ha començat a emetre a Netflix sense previ anunci, malgrat que la plataforma acostuma a fer difusió de les estrenes. Té una durada d’una hora i vuit minuts, i està disponible amb l’àudio en espanyol i els subtítols en català, alemany, anglès, francès i romanès.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.