Quina víctima del ‘CatalanGate’ ha valorat els candidats a dirigir TV3 i Catalunya Ràdio?

Josep Maria Ganyet. Ha estat un dels sis membres de la Comissió de Valoració creada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per proposar al Consell de Govern d’aquest organisme els candidats a dirigir TV3 i Catalunya Ràdio després del cessament dels anteriors directors. A la nota de premsa de la CCMA anunciant aquests nomenaments es presenta Ganyet com “professor i divulgador en tecnologies digitals”. A la web catalangate.cat de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) se li atribueix el paper de víctima d’aquest suposat espionatge d’independentistes catalans i es diu d’ell que és “enginyer informàtic català especialitzat en intel·ligència artificial, activista digital”.

Aquests darrers dies, Josep Maria Ganyet ha compaginat l’anàlisi dels candidats a dirigir els mitjans de comunicació de la Generalitat amb la intervenció en actes organitzats per Òmnium Cultural per queixar-se del CatalanGate. La relació de Ganyet amb l’ANC ve de lluny ja que la consultoria i agència de disseny de productes digital Mortensen que dirigeix va elaborar fa uns cinc anys un portal d’Internet per aquesta plataforma independentista “per explicar la situació política de Catalunya al món”.

Ganyet va formar part de l’equip d’experts informàtics que va organitzar la logística digital del referèndum de l’1 d’octubre del 2017. No apareix, però, entre els 18 cassos d’espionatge a independentistes catalans amb el programari Pegasus que va reconèixer el CNI. Ha col·laborat en la realització del Manual de ciberseguretat per activistes que va presentar Òmnium Cultural el passat mes de juny. En aquesta presentació, Ganyet, que col·labora al programa Tot es mou de TV3 i a d’altres a Catalunya Ràdio o RAC1, va dir: “El CatalanGate ha de ser un bon aprenentatge. Si tens un estat en contra et poden anul·lar digitalment”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.