El robatori “a casa” de Borràs va ser, en realitat, al traster comunitari

La presidenta del Parlament va denunciar un "atac" a la seva privacitat el juny passat

La presidenta del Parlament, Laura Borràs

La presidenta del Parlament de Catalunya i líder de Junts, Laura Borràs, va explicar el darrer mes de juny a través de les xarxes socials que havia interposat una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra “per un robatori que hem patit a casa”. El furt, però, no va produir-se al seu domicili com va afirmar Borràs, sinó en un traster comunitari que estaria en el mateix edifici on viu.

Segons ha informat EFE, els lladres van entrar en mitja dotzena de trasters d’una finca de l’Eixample inclòs el de la presidenta del Parlament, a qui van robar “documents personals” segons va denunciar la mateixa Borràs. El cas va passar a mans de la titular del jutjat d’instrucció número 9 de Barcelona, que ha decidit arxivar les diligències.

La magistrada és, precisament, qui va iniciar la investigació sobre la gestió de l’actual presidenta del Parlament al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), una coincidència que no ha agradat a Borràs. “Ahir mateix vaig rebre les diligències arxivades del robatori que vaig denunciar no fa encara un mes en el meu domicili. Qui signa l’arxivament de les diligències és la jutgessa del jutjat número 9 que va començar aquesta investigació prospectiva”, ha criticat la líder de Junts.

(Visited 262 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari